Matematik

omskriv til uforkortelig brøk

06. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen kan i godt hjælpe mig med dem her: 0,40  og 60%   ?  ... og hvordan finder man en overflade areal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Jeg er ikke med på, hvad du overhovedet spørger om.


Svar #2
06. september 2008 af hej. (Slettet)

de skal omskrives til uforkortelig brøk


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2008 af mathon

0,4  =  (4/10)  =  (2/5)

60%  =  (60/100) ..osv.   ......


Skriv et svar til: omskriv til uforkortelig brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.