Matematik

kordinatsæt

06. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen jeg har lige et spørgsmål hvilke kordinatsæt vil den her ligning give y = 3 1/2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2008 af mathon

y = (7/2)


Svar #2
06. september 2008 af hej. (Slettet)

er ikke sikker på hvad du mener :S


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. september 2008 af mathon

er ikke sikker på hvad du spørger om :S


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. september 2008 af juventuz (Slettet)

Den vil vel bare, da det er en vandret linje, give p(x;3.5)

Er, ligesom mathon, ikke klar over, hvad du præcist mener.


Svar #5
06. september 2008 af hej. (Slettet)

skriver lige hele opgaven:  tegn linien med ligningen y = 3 1/2


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2008 af juventuz (Slettet)

#5 det giver bare en ret linje ved y=3.5


Svar #7
06. september 2008 af hej. (Slettet)

rigtig mange tak alle sammen :)


Svar #8
06. september 2008 af hej. (Slettet)

men hvordan skal jeg tegne linjen når jeg kun ved at y-aksen skal være 3,5 ..hvad skal x-aksen så være??


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. september 2008 af mathon

du skal tegne en linje parallel med x-aksen gennem (0;3.5)

og intet andet


Svar #10
06. september 2008 af hej. (Slettet)

så jeg skal bare tegne en vandret linje??


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. september 2008 af mathon

netop


Brugbart svar (0)

Svar #12
06. september 2008 af mathon

det skal forstås som #4 har forklaret,

at

du skal finde mængden af punkter med 2.koordinaten 3.5. Der stilles ingen krav til x-værdierne. De kan variere frit,

hvilket vil sig

mængden af punkter (x;3.5)

husk
ligningen for

1) en skrå linje: y = ax + b.......punkter (x,ax+b)

2) en vandret linje: y = k(onstant).....punkter (x,k)

3) en lodret linje: x = k(onstant......punkter (k,y)


Skriv et svar til: kordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.