Kemi

Opgavesæt til i morgen!

08. september 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Sidder med denne opgave: http://peecee.dk/upload/view/129478'

Takket være mathon (bruger her inde på SP) er jeg nået frem til følgende:

1) v = -(delta [C6H12O6])/delta t) = -((0,3-1,0)mol/L)/(10 døgn) = 0,07 mol/(L*døgn) =

0,07 M/døgn
 

2)

tangenten gennem (0;0.94) og (11,0)

a = ((0-0.94)M)/((11-0)døgn) = -0,085455 M/døgn

v3 = 0,085455 M/døgn = 0,003561 M/t

Men hvordan løser jeg 3eren?


Svar #1
08. september 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Rettet link: http://peecee.dk/upload/view/129478


Svar #2
08. september 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Jeg ved godt jeg mildes talt er "pain in the ass" men jeg stinker simpelthen til fysik og har siddet her siden klokken 16:00!

Jeg er røv elendig til det, ja, men vil jo gerne lære det!


Skriv et svar til: Opgavesæt til i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.