Matematik

mate

09. september 2008 af sød-janni (Slettet)

en funktion f er bestemt ved

f(x)=x2-4x+7

bestem en forskrift for den stamfunktion F til f, hvis graf har linjen med  ligningen y=3x+1 som tangent

taK på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af Sherwood (Slettet)

F(x)=∫(x2-4x+7)dx=(1/3)x3-2x^2+7x+k

f(x)=a <=> x2-4x+7=3 <=> x2-4x+4=0 <=> x=2

y=3*2+1 <=> y=7

P(2;7)

Isoler og beregn nu k i F(x).  


Skriv et svar til: mate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.