Kemi

(sur/neutral/basisk)

09. september 2008 af prinsesse-froe (Slettet)

Hej jeg har lidt problemer med en kemi aflevering.

Beregn [H3O+] (1 decimal) og angiv opløsningernes reaktion (sur/neutral/basisk), når der ved 25 grader måles følgende pH-værdier.

a)2,0      b)2,3     c)11,6     d)3,13      e)13,7

Nogle der kan hjælpe med hvordan denne opgave løses


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2008 af Larsendrengen (Slettet)

pH < 7  er sur

pH > 7 er basisk

pH = 7 neutral

pH = -log[H+] <=> [H+] = 10-pH


Skriv et svar til: (sur/neutral/basisk)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.