Matematik

liniens ligning

11. september 2008 af Simss (Slettet)

hej :D

Opgaven lyder :

Find liniens ligning, når det vides at linien går gennem punkterne P og Q:

a) P(1;3) og Q(4;9)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 (9-3)/(4-1)=2

2x+ubekendt=y

ubekendt=1

y=2x+1


Skriv et svar til: liniens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.