Matematik

Integral regning

17. september 2008 af hjskdf (Slettet)

Hvordan integegre man dette udtryk

∫8-x2 dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2008 af mathon

∫(8-x2)dx = ∫8dx- ∫x2dx


Svar #2
17. september 2008 af hjskdf (Slettet)

jeg skal finde areal

før man skal finde areal skal man så ikke int først???


Svar #3
17. september 2008 af hjskdf (Slettet)

der er de her to funktioner

f(x)=8-x^2

g(x)=x^2


Skriv et svar til: Integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.