Matematik
integral ligninger
Hej, hvordan løse man ligniger, når det er intgral:
∫21(a/x2 + x/a)dx= 2
∫x-x et dt=3/2
Svar #1
20. september 2008 af dnadan (Slettet)
Prøv at finde stamfunktionen og indsætte grænserne, derved burde der gerne komme en genkendelig ligning ud :-)
Svar #2
20. september 2008 af nunu1989 (Slettet)
Dvs,
∫21(a/x2 + x/a)dx= 2
= -a/x + ln(x)*a=2
=-a/1 + ln(1)*a - -a/2 + ln(2)*a=2
Skal man isolere a??
Skriv et svar til: integral ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
