Kemi

Ioner

20. september 2008 af Skole-freak (Slettet)

Sølvnitrat = AgNO3-

Natriumsulfat = NaSO42-

Har jeg så angivet de ioner der findes i de 2 opløsninger?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Nej. Prøv igen - nøhh nej, det kan du jo ikke når du har slettet din bruger...


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2008 af mathon

Sølvnitrat = AgNO3 bestående af Ag+ og NO3- i vandig opløsning

Natriumsulfat = Na2SO4 bestående af Na+ og SO42- i vandig opløsning


Skriv et svar til: Ioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.