Matematik

Fortegnsvariationer

21. september 2008 af Signesp (Slettet)

Kan I hjælpe mig med at finde fortegnsvariationer af disse nedestående 2. gradpolynomier?

a) f(x) = x2 – 7 • x + 12
b) f(x) = -x2 + 10 • - 25
c) f(x) = -x2 + 2 • x –13
d) f(x) = x2 –6 • x + 9
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2008 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=575766


Svar #2
21. september 2008 af Signesp (Slettet)

Jeg kan ikk åbne filen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2008 af Isomorphician

Ok.

MM-reglen siger at:

f(x) har Modsat fortegn af a Mellem rødderne


Svar #4
21. september 2008 af Signesp (Slettet)

Okay? Jeg forstår bare ikke hvordan jeg skal gøre?


Skriv et svar til: Fortegnsvariationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.