Matematik

Løs ulighed

21. september 2008 af babe87 (Slettet)

x^4-5x^2+4 <0

Hvordan løser man denne ulighed.

Er der nogle som kan hjælpe.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2008 af mathon

med z = x2

fås

z2 - 5z + 4 <0


Svar #2
21. september 2008 af babe87 (Slettet)

Hvad har du gjort med de sidtse x^2.

Min lære snakkede noget om at man skulle finde fortegn og så det som ga under 0 var løsningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2008 af mathon

x4 - 5x2 + 4 = (x2)2 - 5(x2) + 4  =  z2 - 5z + 4 < 0


Skriv et svar til: Løs ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.