Matematik

Ligning..

23. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

Hej. Jeg har en ligning som jeg ikke helt fatter.

2x(4-x)= 0-

Jeg har prøvet alt muligt, men det virker stadig ikke.

Håber i vil hjælpe


Svar #1
23. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

2x(4-x)= 0

Sådan skal det stå:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2008 af mathon

nul-reglen

x = 0  v  x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2008 af mathon

i overensstemmelse
med

-2x2 + 8x + 0 = 0

x = (-8±√(82- 4*(-2)*0))/(2*(-2)) = (-8±√(82)/(-4) = (-8±8)/(-4)

x = 0  v  4

...eller hvad du nu ellers har prøvet


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2008 af dnadan (Slettet)

Se evt:

http://peecee.dk/upload/view/132193

Hvormed du muligvis får et større overblik over det :-)

Mvh. Dan


Skriv et svar til: Ligning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.