Kemi

hjælp

24. september 2008 af Ploxz (Slettet)

nogen der kan hjælpe med dette?

NO2 kan dannes ved direkte reaktion mellem NO og O2. Reaktionen er af anden orden mht. [NO] og af første orden mht. [O2]. Hastighedskonstanten k = 2,5·107 M-2¬h-1. I atmosfærisk luft er [O2] = 8,8·10-3 M. I forurenet storbyluft hænder det, at [NO] = 1,5·10-7 M.
Beregn reaktionshastigheden for dannelse af NO2.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af klotte (Slettet)

lav nu lige en ordentlig overskrift.....


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2008 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=577055


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.