Engelsk

engelsk short story rettelse.

24. september 2008 af caroline07 (Slettet)

en lille engelsk historie, hvis nogle gider rette den igennem.

On Friday I’m going to see the new Sex and the City Movie, with my best friend Anna, and I am so exiting. We had ordered the tickets for more than a month ago, just to make sure that we have some suitable seating plates, when we went to the cinema. Suddenly, as I stand on my way out, Friday night, Anna called and tells that she was ill, and she couldn’t come. I was sad about it, and I didn’t know what to answer. Shortly after I went to the cinema alone, then I bought a lot of candy and popcorn and saw the movie alone, it was very pleasant. The next morning Called Anna, and asked how the movie was last night. I told her that I was taken to the cinema alone and the movie was really good. now she was envies.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af Isomorphician

exiting = excited

had ordered = ordered

for more = more

have some = would have some

seating plates :-) = seats

as I stand on my way out = as I was on my way out

tells = told

called Anna = Anna called

I was taken = I had gone

envies = envious


Svar #2
24. september 2008 af caroline07 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: engelsk short story rettelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.