Matematik

Differentialkvotient af eksponentialfuntion

24. september 2008 af white-rabbit (Slettet)

Hjæææælp!

Hvordan afleder jeg denne funktion?

f(x) = 4x - 22x


Svar #1
24. september 2008 af white-rabbit (Slettet)

Slet ingen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2008 af mathon

(ax)' = ln(a)*ax


Svar #3
24. september 2008 af white-rabbit (Slettet)

Jaa... men hvad skal man når roden er 2x


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2008 af mathon

22x = (22)x = 4x


Svar #5
24. september 2008 af white-rabbit (Slettet)

Taaaak ^^


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. september 2008 af mathon

(22x)' = ln(2)*22x*2 = 2ln(2)22x

(4x)' = ln(4)*4x = ln(22)*22x = 2ln(2)*22x


Skriv et svar til: Differentialkvotient af eksponentialfuntion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.