Matematik

hjælp

25. september 2008 af kim19 (Slettet)

jeg har denne opgave.

om en Funktionen f(x) oplyses det at f'(x) = x^2-12x

bestem monotoniforholdene for funktionen f(x)

hvordan kommer jeg igang med denne opgave ?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af Isomorphician

Hint:

fortegnsundersøgelse


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2008 af mathon

ekstrema kræver

f '(xo) = xo2 - 12xo  = 0

xo(xo - 12)= 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2008 af janko (Slettet)

det er ikke svaret, men du kan bruge opgave b som inspiration til din besvarelse

http://peecee.dk/upload/view/132452

/ Ayhan


Svar #4
25. september 2008 af kim19 (Slettet)

så får jeg x til 0 eller 12 er dette rigtigt?

og så beregner jeg monotoniforhold ikke?


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.