Matematik

ULIGHEDER

28. september 2008 af Kaan* (Slettet)

SKAL LØSE ULIGHEDER ANALYTISK OG FINDE DEFINITIONSMÆNGDEN.

X-3/X+5 < 0, 5X-25/10+4X ≥ 2, X-1/2X+5 < 4,

PS. DIVITIONSSTREGEN = BRØKSTREG.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2008 af Jean

Prøv selv at komme med dit eget bud, så kan vi hjælpe dig hvor du går i stå.


Svar #2
29. september 2008 af Kaan* (Slettet)

x-3/x+5 < 0

x=4, x=2, og x=-6


Skriv et svar til: ULIGHEDER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.