Matematik

ulighed

30. september 2008 af Kaan* (Slettet)

x-3/x+5 < 0

x=4, x=2, og x=-6

er dette rigitgt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2008 af mathon

nej


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. september 2008 af janko (Slettet)

- 5 < x      v      x < 3

/


Brugbart svar (2)

Svar #3
30. september 2008 af mathon

skrives sædvanligvis

-5<x<3


Skriv et svar til: ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.