Kemi

Vægtprocent??

30. september 2008 af 1g (Slettet)

NaCl koncentration = 0,161 M

Antal g NaCl pr. liter saltvand = 9,4 g/liter

Saltvandets massefylde = 1,0 g/ml

hvordan beregner man så opløsningens koncentration i vægtprocent??

jeg har gjort sådan:

9,4 g / 1000 g *100 =0,94%    

er det rigtigt sådan??


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af mathon

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2008 af mathon

...uden oplysningen i #0's 2. linje

p = (100*c*M)/ρ

hvor
c et saltets molaritet [mol/L]
M = 58,5 g/mol
ρ er opløsningens massefylde [g/L]


Skriv et svar til: Vægtprocent??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.