Matematik

lineær funktion

30. september 2008 af nynne258 (Slettet)

har en opgave jeg ikke kan huske hvordan man løser:
Grafen for en lieær funktion g går gennem punktet P(217,518) og har hældningskoefficienten 2.4.

bestem forskriften g(x)
undersøg onm punktet Q(30,69) ligger på grafen for g


Nogen der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af Isomorphician

find forskriften vha:

y - y0 = a(x - x0)

Indsæt herefter dine x- og y-værdier fra Q og se om det passer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2008 af mathon

y = ax + (yo - axo)

y = 2,4x + (518 - 2,4*217)


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.