Kemi

Vægtprocent??

30. september 2008 af 1g (Slettet)

NaCl koncentration = 0,161 M
Antal g NaCl pr. liter saltvand = 9,4 g/liter
Saltvandets massefylde = 1,0 g/ml

hvordan beregner man så opløsningens koncentration i vægtprocent??


jeg har gjort sådan:
9,4 g / 1000 g *100 =0,94%
er det rigtigt sådan??


Svar #1
30. september 2008 af 1g (Slettet)

Bare se bort fra dette indlæg..

kom til at indsætte den samme igen..


Skriv et svar til: Vægtprocent??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.