Matematik

integralregning

01. oktober 2008 af anderss-deluxe (Slettet)

hvordan vil i integrere denne funktion: f(x)=(2x2)/(½x+2)

håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af mathon

f(x) = (4x2)/(x+4) = 4x - 16 + 1/(x+4)


Svar #2
01. oktober 2008 af anderss-deluxe (Slettet)

kan jeg ikk bruge til noget.

forestil dig at den allerede er i integraltegnet, og den skal regnes ud ved substitution eller partiel.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2008 af mathon

∫f(x)dx = ∫(4x - 16 + 1/(x+4))dx = 2x2 + 16x + ln|x+4| + k


Svar #4
01. oktober 2008 af anderss-deluxe (Slettet)

fatter ikk hvor du får 4x-16 fra


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2008 af mathon

ved polynomiers division


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.