Matematik
Koordinatsystem - Linien x = 8 ?
07. oktober 2004 af
qwark (Slettet)
Hvordan skal jeg spejle noget i linien x = 8 ? Jeg har det der svarer til en halvcirkel nu
Svar #1
07. oktober 2004 af frodo (Slettet)
linjen x=8, er en linje der går lodret igennem (8,0)
Så burde du kunne spejle i den!
Så burde du kunne spejle i den!
Skriv et svar til: Koordinatsystem - Linien x = 8 ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
