Matematik

Udviklingsmodel - hmm :)

02. oktober 2008 af mellemulle (Slettet)

Hej kloge hoveder

Sidder med endnu en aflevering, og er lidt i tvivl om, hvordan jeg griber denne her an:

"Fra April 2005 og 20 mdr frem faldt ledigheden i DK med 2900 personer pr måned. 1 april 2005 var der 165.200 ledige

Opstil en model, der beskriver udviklingen i antal ledige i den nævnte periode"


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

Well, lad mig forsøge... :)

Jeg mener, at du i dit svar skal benytte den ineær model af formen f(x) = a * c + b, hvor

- hældningskoefficienten a = - 2900    ,    b = 162.500      og hvor x udtrykker måneder

Sæt det nu selv sammen :d

.

/ Ayhan


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

rettelse... det gik lidt for hurtigt md at skrive..

.. den linære model....

.. f(x) = a * x + b


Svar #3
02. oktober 2008 af mellemulle (Slettet)

Fantastisk.. Tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

Selv tak :d

Så f(x) =  - 2900 * x + 162.500, hvor x er måneder


Svar #5
02. oktober 2008 af mellemulle (Slettet)

Så bliver det da ikke bedre..

Tusind tak :) Det gjorde det hele så meget lettere..


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

 :)


Svar #7
02. oktober 2008 af mellemulle (Slettet)

Har lige et spørgsmål mere :)


Har denne sammenhæng:
y=15*0,84^x

y= mængden af amfetamin i kroppen i mg (bizar opgave...)
x= tid efter indtagelse (målt i timer)

Hvad fortæller tallene 15 og 0,84 om amfmængden i kroppen??


Svar #8
02. oktober 2008 af mellemulle (Slettet)

#7 - anyone :) ??


Skriv et svar til: Udviklingsmodel - hmm :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.