Matematik

Bestem P, når k = 0,3, A = 120, T2 = 25 og T1 = 5

02. oktober 2008 af Studerende3 (Slettet)

Hej mennesker.

Jeg har virkelig brug for hjælp. Håber at nogen er lidt kloge/søde og vil hjælpe mig.. Nu skal I bare høre:

De positive størrelser P,k , A T1 og T2, hvor T1 ≠ T2, er knyttet sammen af formlen:

P = k • A (T2 - T1)

a) Bestem P, når k =0,3, A = 120, T2 = 25 og T1 = 5.

b) Isoler hver af størelserne i formlen...

Håber virkelig på et svar hurtigst muligt!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

a) Indsæt tallene i formlen og regn resultatet ud på din lommeregner.


Svar #2
02. oktober 2008 af Studerende3 (Slettet)

Hvad med b?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Hvad skal du gøre for at få k til at stå alene på højre side af lighedstegnet?


Svar #4
02. oktober 2008 af Studerende3 (Slettet)

Dividere?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

JA


Svar #6
02. oktober 2008 af Studerende3 (Slettet)

Who easy can it be? ;)


Svar #7
02. oktober 2008 af Studerende3 (Slettet)

Har du mod på at hjælpe mig med en anden opgave?


Skriv et svar til: Bestem P, når k = 0,3, A = 120, T2 = 25 og T1 = 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.