Fysik

beregn hastigheden

03. oktober 2008 af Nickolaj (Slettet)

3. Beregn hastigheden, når 10 km vej tilbagelægges i 0.5 timer. Angiv resultatet i enheden
• m/s
• nm/uge
• lysår/ns
• mm/ms
• Mm/ps
 

nogle som kan hjælpe mig, var syg i vores fysik time :(

Mvh nikolaj


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2008 af peter lind

Hastighed = vejstrækning/tid.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2008 af mathon

v = 104 m/s................som forlænget med 604800 (=7*24*3600) giver

v = 6,048*109 m/uge = 6,048*1018 nm/uge

v = (104 m)/(109 ns) = 10-5 m/ns = 10-5/(9,46073*1015) lysår/ns = 1,057*10-21 lysår/ns

v = 104 mm/ms.................(m/s er forlænget med 103)

v = (104-6 Mm)/(1012 ps)  = 104-6-12 Mm/ps = 10-14 Mm/ps


Svar #3
13. oktober 2008 af Nickolaj (Slettet)

ja :) hmm

for m/s er det så

10000/1800=5.55 m/s ?

hvad gøre jeg med nm/uge

håber i kan hjælpe mig


Svar #4
13. oktober 2008 af Nickolaj (Slettet)

2 ting mere :)

Hvor stor er en atom ?

Hvilken diameter har vores mælkevej?

fandt på google at mælkevej er 10.000 lysår i diameter, er det rigtigt ?


Svar #5
14. oktober 2008 af Nickolaj (Slettet)

nogle som kan hjælpe mig med at beregn hastigheden

mvh nikolaj


Svar #6
16. oktober 2008 af Nickolaj (Slettet)

hmm er der ikk bar en som kan hjælpe mig, det skal aflavers idag :((


Skriv et svar til: beregn hastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.