Matematik

F(x)=g(x)

03. oktober 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Sidder med følgende ligning:

f(x)=g(x) = 2,4·1,1x=6,2·0,87x

Hvordan løser jeg denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Logaritmer..


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2008 af mathon

2,4·1,1x = 6,2·0,87x

1,1x/0,87x = 6,2/2,4

(1,1/0,87)x = (6,2/2,4)

ln(1,1/0,87) x = ln(6,2/2,4)

x = ln(6,2/2,4)/ln(1,1/0,87)


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. oktober 2008 af janko (Slettet)

x = 4,04


Skriv et svar til: F(x)=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.