Matematik

problem opgave

05. oktober 2008 af rasmus-b (Slettet)

opgaven: allan bent curt og dan tager en taxa hjem og stiger af i den nævte rækkefølge. Da de ikke kører lige langt enes de om at bent skal betale 10 kr. mere end allan, at Curt skal betale 10 kr. mere end Bent, og at Dan skal betale 10 kr. mere end Curt. Regningen lød på 500 kr. Hvor meget betalte den enkelte


Svar #1
05. oktober 2008 af rasmus-b (Slettet)

gerne med mellemregninger


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2008 af Isomorphician

allan = x

bent = x +10

curt = x + 10 + 10

dan = x + 10 + 10 + 10

Læg de fire udtryk sammen, sæt dem lig 500 og løs mht x.


Skriv et svar til: problem opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.