Matematik

Ligning ??

05. oktober 2008 af marillos_lkd (Slettet)

Hey . Nogen der ved hvordan man løser denne ligning punkt for punkt uden lommeregner ?

x^(2) + 4*x=-4

mit bud på næste skrift er

x(x - 4)=-4

Men kan ikk se hvordan det skulle gi

x= -2 ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2008 af klausop (Slettet)

Det er en andengradsligning. Skub minus 4 over på den anden side så der står:

x^2+4x+4=0

Andengradsligninger kan løses i hånden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2008 af Mandelbrot (Slettet)

(x+2)^2 = x^2 + 4 + 4x


Skriv et svar til: Ligning ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.