Matematik

haster

05. oktober 2008 af yek (Slettet)

Hej hvordan kan man bestemme integalet af dette : S 9:0 f(x)dx når funktionen = f(x)= kvadratrod af x-1

jeg ved at kvadratrod af x = 1/2*kv.rod(x)

så er dt vel bare at sætte værdierne 9 og 0 ind hvor begge udtryk(funktion) skal trækkes fra hinanden ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

√x=½√x passer af gode grunde ikke!


Svar #2
06. oktober 2008 af yek (Slettet)

hmm... :S


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. oktober 2008 af janko (Slettet)

f(x) = √(x) -1

∫f(x)dx = 2/3 x 3/2 - x

Beregn nu [2/3 x 3/2 - x] 90

/ Ayhan
 


Svar #4
06. oktober 2008 af yek (Slettet)

mange tak Ayhan (:


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Ah. Nu ved jeg, hvad du mener.

(√x)'=1/(2√x)

Men det er kun, når du differentierer.


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.