Matematik

Differentialkvotient

06. oktober 2008 af Mevsen (Slettet)

Hvordan løser jeg følgende opgave? Der findes ingen opgavebeskrivelse udover differentialkvotient.

f(x)= 1/x2-√x

og

f(x)= 8 · 3√x4 - X1/5


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt de almindelige regler for differentiation. :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2008 af mathon

f(x)= x-2  - √(x)..........hjalp det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2008 af janko (Slettet)

1/x2 differentieret = - 2/x3

√x diif = 1/√2x


Svar #4
06. oktober 2008 af Mevsen (Slettet)

Okay, det hjalp! Tror jeg fik styr på det nu.. Tak for hjælpen! :-)


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.