Matematik

Trigonometriske funktioner

06. oktober 2008 af lasse182 (Slettet)

Hej..

Jeg har fået en opgave som lyder følgende:

"Bestem i intervallet [0;2pi] ligningen:

Sin 2t = 0,4315"

Er der nogen der kan hjælpe med den?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

sin(2t) = 0.4315

2t = sin-1(0.4315)

t1 = sin-1(0.4315)/2 ≈ 0.22307744

t2 = π/2 - sin-1(0.4315)/2 ≈ 1.3477188868


Svar #2
06. oktober 2008 af lasse182 (Slettet)

 Super tak for hjælpen..

Hvad skal man lige præcis slå op under, hvis man skal finde det i en matematik bog, for syntes ikke rigtigt jeg kan finde noget om det..


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.