Engelsk

Nogen der vil hjælpe med at finde grammatiske fejl?

08. oktober 2008 af davija (Slettet)

The languages were closely related and the two people were culturally at a similar level; many of the lend words are therefore everyday words (as eggs, window, giving, they and them). After the Normans conquest of England in 1066 was English for a longer period the villager’s language, while French was spoken at Court and the upper classes.


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2008 af Isomorphician

Normans = Normans'

was English = English was

villager's = villagers'

and the = and by the


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2008 af Heek (Slettet)

"these two people" lyder meget bedre synes jeg...


Skriv et svar til: Nogen der vil hjælpe med at finde grammatiske fejl?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.