Engelsk

HASTER! KORT RETTELSE!

08. oktober 2008 af Susuu20 (Slettet)

Hej med jer derude. Kan I hjælpe mig med at rette mine fejl?

Referat:

The Vietnam War

Vietnam was colonized by France during the latter part of 19.århundrede. During the 2nd World War II in 1940 Japan took complete control over Indochina. In return France promised a Vietnam autonomy, but Japan also pledged independence for Vietnam. When Japan capitulated in August 1945, secured the national front Viet Minh, the Communist Party's leadership, fast control over most of the country without meeting any significant resistance. On 2 September 1945 Ho Chi Minh proclaimed Vietnams independence the Democratic Republic of Vietnam. Vietnam War killed 2 million Vietnamese and 50,000 North Americans lived, but Vietnam won.


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2008 af Isomorphician

19. århundrede = the 19th century

the 2nd World War II = the second World War / World War II

a Vietnam autonomy = Vietnamese autonomy

, secured = , and secured

fast control = took firm control

Vietnams = Vietnam's / Vietnamese

independence the = by proclaiming the

Vietnam War = The Vietnam War

North Americans lived = North Americans


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

#0.

Det er squ dejligt at have Google Translation, hva'?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

the second World War ---> the Second World War



Skriv et svar til: HASTER! KORT RETTELSE!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.