Matematik

trigonometri mat B

08. oktober 2008 af saloumeh (Slettet)

på et vækkeur er den store viser 10 cm lang, og den lille 7 cm lang.

hvor langt er der mellem deres spidser kl. 5.00??????


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Tegne tegne.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Du har, at a = 10 cm og b = 7 cm. Endvidere må det gælde, at C = (360º/12)·5 = 150º

Benyt nu,

c2 = a2 + b2 - 2ab·cos(C)


Svar #3
08. oktober 2008 af saloumeh (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: trigonometri mat B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.