Matematik

Hjælp, TI-Interactive

09. oktober 2008 af B4L (Slettet)

 Hey. 
Hvordan skriver man de her ligninger op i TI-Interactive? 

log2+logx=1
log(x+2)-logx=2
logx+log(x+3)=1

:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

TI- inaktiv! Løs dem hellere i hånden ;) Hvis du vil det, så hjælper jeg dig gerne :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

I TI:

Brug solvefunktionen:

solve(ligningen, variablen)

Men disse slags opgaver forventes det nærmest, at de laves i hånden(det gjorde de i al fald i min tid), og de er ikke svære.

Prøv og kigge på dine logaritmeregneregler:

log(ab)=log(a)+log(b)

og

log(a/b)=log(a)-log(b)

Samt log(10)=1

Prøv dig lidt frem, og hvis du støder ind i problemer, så skal vi nok guide dig igennem opgaverne :-)

Mvh. Dan


Skriv et svar til: Hjælp, TI-Interactive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.