Matematik

Væksthastighed

12. oktober 2008 af Sara Sofie (Slettet)

Hej.

Sidste opgave i matematikafleveringen er jeg gået helt i stå med.

Får følgende oplysninger

en population af gærceller i en næringsvæske er antallet N af gærceller pr. cm3 en funktion af tiden t, angivet i timer. I en model tilfredsstiller N differentialligningen

dN/dt = 8.12*10^-4*N(665-N)

Jeg skal så bestemme populationens væksthastighed, når N=400

Men hvordan gør jeg det??


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2008 af peter lind

Du sætter N= 400 ind i højre side. Resultatet af den beregning er væksthastigheden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2008 af c_aastrup

Jeg går ud fra at du mener

Bare sæt N= 400 ind


Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.