Matematik

Grænseværdi for tredjegradsligning..??

17. oktober 2008 af kolusbonus (Slettet)

Jeg har fået en opgave, som lyder:

Find med lommeregner grænseværdien for følgende funktion for x → 8:

F(x) = (x3 - x2 - 44x - 96)/(x-8)

Er der nogen, der lige kan hjælpe mig lidt her? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2008 af mathon

F(x) = (x3 - x2 - 44x - 96)/(x-8) = (x+3)(x+4)(x-8)/(x-8)


Skriv et svar til: Grænseværdi for tredjegradsligning..??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.