Matematik

Hjælp til opg

19. oktober 2008 af kulfi (Slettet)

Hej

jeg har fået givet følgende oplysninger:

Vektor a´s længe = 2

Vektor b´s længde = 4

Vinkel mellem de to vektorer er på 60 grader

Bestem det tal t, for hvilket gælder at:

vektor a vinkelret på (vektor a + t • vektor b)

Hvordan skal jeg kunne finde tallet t?


Svar #1
19. oktober 2008 af kulfi (Slettet)

jeg ved at facit giver t = -1


Skriv et svar til: Hjælp til opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.