Matematik

brøker og ligninger

19. oktober 2008 af mariaellegård (Slettet)

Jeg har fået disse stykker for i matematik men har ingen ide om hvordan man laver dem.  Jeg ville virkelig blive lykkelig hvis der var nogle af jer der kunne hjælpe :

2x-4/ 3y -1 x  2-x/2x

(3x+ 2/3) i anden

 Hvor mange og hvilke løsninger har ligningen x3 = 64

håber virkelig i vil hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

Skriv venligst om på første udtryk, det er slet ikke til at forstå, husk parenteser og eventuelle potenser, som skrives ved enten ^2 eller 2.

Til den sidste:

x^3=64

Hint: Hvad ville du gøre, hvis der fx. stod x^2=64? Det er det samme princip.


Svar #2
20. oktober 2008 af mariaellegård (Slettet)

Mange tak.


Skriv et svar til: brøker og ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.