Kemi

ligevægt.

19. oktober 2008 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

Fe^(3+) + SCN^(-) <---> FeSCN^(2+).
så lyder spørgsmålet, opskriv ligevægtsloven for ovenstående ligevægt. Okay, ligevægts loven er jo Y = K

så skal man bare skrive
Y=  FeSCN^(2+)/(Fe^(3+) xSCN^(-)) = K
 

eller er jeg helt off, har egentlig bare brug for confirmation eller en forklaring ;)

mvh. Line :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

Ligevægtsloven = opskrivning af ligevægtsbrøken.

- Husk, at der er tale om koncentrationer.


Svar #2
19. oktober 2008 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

my bad, gik bare lige lidt for stærkt. Tak dnadan :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

#2 Det gør skam intet :-) Det går ofte for stærkt for mig også (bliver for ivrig, når jeg skal hjælpe andre :-) )

Men fortsat god aften :-)


Skriv et svar til: ligevægt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.