Matematik

funktionsbestemmelse

20. oktober 2008 af jgmajk (Slettet)

En funktion f er givet ved

f(x) = 8x/ex

Skitser grafen for f

Bestem f´(x)

Bestem monotoniforhold og maksimum for f

Løs ved beregning ligningen 8x/ex = 2x


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2008 af janko (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Blogs/BlogItem.aspx?id=4836


Svar #2
20. oktober 2008 af jgmajk (Slettet)

Jamen her er så mine udregninger!

Jeg har fundet differentialfunktionen og fået den til f´(x) = 8/ex

Problemet er at jeg ikke kan finde ud af at differentiere ex

Nogen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: funktionsbestemmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.