Matematik

Bestem løsning til diff.ligning

21. oktober 2008 af Jensbojsen (Slettet)

Kan ikke gennemskue hvordan jeg skal løse denne her opg:

Bestem den løsning f til diff.ligningen y´- y=3 , der opfylder at f´ (-2) =1.

Vi, at intefralkurven har en asymtote, og skitser intefralkurven.

Integralkurven, tangenten i (-2, f(-2)) og y-aksen afgrænser en punktmængde. Bestem denne punktmængdes areal eksakt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2008 af peter lind

Du kan se hvordan ligningen løses i mit svar til dit forrige indlæg. Når du har fundet den fuldstændige løsning., skal du bruge f'(-2)=1 til at finde den ønskede løsning.


Skriv et svar til: Bestem løsning til diff.ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.