Matematik

Proportionalitet

21. oktober 2008 af hamdenanden3 (Slettet)

Variablen y er proportional med variablen x. Til x-værdien 2 hører y-værdien 5.

a)

Bestem en ligning for sammenhængen mellem x og y.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

y=k*x

k=5/2=2.5

y=2.5x


Skriv et svar til: Proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.