Engelsk

KORT ENG RETTELSE. !! PLZZZ

22. oktober 2008 af emii_86 (Slettet)

Hey Helle Thorning Smith.

When I was reading the article “Psst! Who’s behind the decline of politics”? witch was written by Joe Klein in Time Magazin in 2006.
I start thinking at you because the message in the article is that a politician have to know what he is doing, and I’m agree with that.
I actually have a advice to you, but first I will say that you are a great chairman for the social democracy, you really know how to handle you job, and you’re doing great.

Many people like you and respect you and I think special a lot of woman are happy to have a female chairman for the social democracy.
You’re also very good to speak when there are a lot of people its seems to that you like it, and you are not afraid to tell a joke to your fans.

But now to the advice I want to tell you.
I think that you have to hold on that you are Social democracy and don’t begin to go in the same footsteps like Anders Fogh Rasmussen.
Because after Nyrup stop. The social democracy begin to resemble the DF more and more.

So I will urges you to bee the social democracy and try to focus on you own party instead right party and the radical.
Denmark don’t need two radical party just one and one social party.

I’m sure that you know what Denmark need and that you are the person who can give Denmark what they need. And I think that Denmark need a female chairman to make a different.
You have a lot of fans and people who look up to you, so just continue as you have started with and try my advice.

I hope you can use this to make something different and off curse make your party stronger and you speech better .

HÅBER I GIDER LÆSE OG RETTE :S ..FORHÅND TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2008 af karenehlers (Slettet)

Jeg har bare lige rettet det jeg kunne se ved en hurtig gennemlæsning, men det er mest bare at du vil oversætte direkte fra dansk til engelsk og det kan man altså tydeligt mærke når man læser det!

Nogle steder er der også lidt med kongruens, men jeg håber du kan se hvor jeg har lavet lidt om i ordstilling og lignende.

Hey Helle Thorning-Smith.

When I was reading the article “Psst! Who’s behind the decline of politics”? which was written by Joe Klein in Time Magazin in 2006, I thought of you because the message in the article is that a politician have to know what he is doing, and I agree with that.
I actually have an advice to you, but first I will say that you are a great chairman for the social democracy, you really know how to handle you job, and you’re doing great.

Many people like you and respect you and I thinkt that especial a lot of woman are happy to have a female chairman for the social democracy.
You’re also very good to speak in big audiences, it seems to me that you like it, and you are not afraid to tell a joke to your fans.

But now to the advice I want to tell you.
I think that you have to hold onto the fact that you are Social democracy and don’t begin to go in the same footsteps as Anders Fogh Rasmussen.
Because after Nyrup stopped, the social democracy began to resemble the DF more and more.

So I will urge you to bee the Social Democracy and try to focus on your own party instead of the right party and the radical.
Denmark don’t need two radical parties just one, and one social party.

I’m sure that you know what Denmark needs and that you are the person who can give Denmark what they need. And I think that Denmark needs a female chairman to make a different.
You have a lot of fans and people who look up to you, so just continue as you have started and try my advice.

I hope you can use this to make something different and off curse make your party stronger and your speeches better .


Svar #2
22. oktober 2008 af emii_86 (Slettet)

mange tak for hjælpen.
hvis andre har flere forslag må i MEGET gerne byde ind.. :S :S :S haster.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2008 af Isomorphician

social democracy = social democrates

you job = your job

thinkt = think

especial = especially

bee = be

Denmark don't = Denmark does not

they need = it needs

different = difference

off curse = of course


Svar #4
23. oktober 2008 af emii_86 (Slettet)

1000 tak. andre forslag meget velkommen :) :) :s


Skriv et svar til: KORT ENG RETTELSE. !! PLZZZ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.