Matematik

Hvordan finder jeg X?

23. oktober 2008 af Jbruhn (Slettet)

Hej Alle,

Jeg har en ligning som hedder Y= -2917*X+12013
Men hvordan er det nu at man finder X?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2008 af mathon

y = -2917*x + 12013 .............subtraher 12013 på begge sider

(y-12013) = -2917*x...............divider med -2917 på begge sider

(y-12013)/(-2917) = x


Svar #2
23. oktober 2008 af Jbruhn (Slettet)

Tak:)


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg X?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.