Matematik

Ikke-grupperede observationer

23. oktober 2008 af jullajulle (Slettet)

Er der nogen der vil give en hjælpende hånd med følgende opgave?

Denne øvelse er fuld af ord, fordi den går ud på at undersøge længden af ordene i øvelsens tekst. Ved et ords længde forstår man antallet af bogstaver i ordet. Fremstil en tabel med en hyppighedsfordeling for ordlængden i denne øvelse. Angiv observationssættets størrelse, typetal og middelværdi. Tegn et stolpediagram over hyppighederne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Start med at tælle hvor mange bogstaver der er i hvert ord i opgaven.


Svar #2
23. oktober 2008 af jullajulle (Slettet)

Hvad skal jeg så?

Denne = fem bogstaver

øvelse = seks bogstaver

er = to bogstaver

fuld = fire bogstaver

af = to bogstaver

ord = tre bogstaver

fordi = fem bogstaver

den = tre bogstaver

går = tre bogstaver

ud = to bogstaver

på = to bogstaver

at = to bogstaver

undersøge = ni bogstaver 

længden = syv bogstaver 

af = to bogstaver

ordene = seks bogstaver 

i = et bogstav

øvelsens = otte bogstaver 

tekst = fem bogstaver 

Ved = tre bogstaver

et = to bogstaver

ords = fire bogstaver

længde = seks bogstaver

forstår = syv bogstaver

man = tre bogstaver

antallet = otte bogstaver 

af = to bogstaver

bogstaver = ni bogstaver 

i = et bogstav

ordet = fem bogstaver


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Du skal lave en hyppighedstabel. Hvor mange ord består af 1 bogstav, af 2 bogstaver osv.


Svar #4
23. oktober 2008 af jullajulle (Slettet)

Tak! Kan godt finde ud af resten selv.


Skriv et svar til: Ikke-grupperede observationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.