Matematik

Resucere

26. oktober 2008 af sira (Slettet)

Reducer brøken

x2+3x / x(x2+6x+9)

Passer det her jeg fo

x/ 9

Og hvis ikke hvordan gør man det så? Hjælp :-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af Isomorphician

(x2 + 3x)/(x(x2 + 6x + 9)) =

(x(x + 3))/(x(x +3)2) = ....


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Svar #3
26. oktober 2008 af sira (Slettet)

Bliver resultatet  så  x+3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2008 af Isomorphician

#3 nej...tæt på, men ikke helt.


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. oktober 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Svar #6
26. oktober 2008 af sira (Slettet)

Okay Daniel du er så klog .


Svar #7
26. oktober 2008 af sira (Slettet)

X går du  med hinanden ikke? Isomorphician

Og så bliver der (x+3) / (x+3)2 ikke?

Og der efter går x+3 med hindande også bliver der x-+3 over ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. oktober 2008 af Isomorphician

husk på at (x+3)/(x+3) = 1


Svar #9
26. oktober 2008 af sira (Slettet)

Bliver så resultatet 1 / x+3?


Brugbart svar (0)

Svar #10
26. oktober 2008 af Isomorphician

Ja.


Svar #11
26. oktober 2008 af sira (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Resucere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.