Matematik

Eksponentiel Ligning

26. oktober 2008 af qwertyxxx (Slettet)

Kunne godt bruge lidt hjælp til denne:

3 + 5(x^2-1)-5(1-x^2)  = 6

Jeg ved at jeg kan bruge logaritmer til at regne den ud, men jeg kan simpelthen ikke få det til at passe.

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

ax=x*log(a)


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. oktober 2008 af mathon

#1

???

for a € R+:
ax = 10x*log(a) = ex*ln(a)

...måske tænktes der
log(ax) = x*log(a)...


Svar #3
30. oktober 2008 af qwertyxxx (Slettet)

Er det ikke muligt at lave den om til en andengradsligning?


Svar #4
30. oktober 2008 af qwertyxxx (Slettet)

..


Skriv et svar til: Eksponentiel Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.