Matematik

Vinkel

28. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan udregner jeg en vinkel?

Jeg har koordinaterne på de fire punkter i en firkant.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2008 af Isomorphician

Vektorregning?

Lav vektorer fx fra AB og AD.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Udregn vinklerne vha vektorer ... altså at vinklen v mellem vektor a og b er givet som

ab = |a||b|cos(v)                  hvor ab er prikproduktet


Svar #3
28. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Okay..

Jeg har at vektor AB er (3 over 3) og at AD  kender jeg ikke.. dog kender jeg A's koordinater (6,-2) og D's (-3,1)


Svar #4
28. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Svar #2

Jeg prøver lige!


Svar #5
28. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

produktet af et prikprodukt er et tal ikke sandt?


Svar #6
28. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

A(6,-2), B(9,1)

Får vektor a prik vektor b til at være 52. Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Er A(6,-2), B(9,1) punkter eller vektorer? ... hvis det er vektorer har du ret, ellers ikk


Svar #8
28. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Det er punkter


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

#8 oki min notation forvirrer vist mere end den hjælper vektor a=AB og vektor b=AD formlen i #2 bliver AB•AD = |AB||AD|cos(v)


Svar #10
28. oktober 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Men har kun a=AB (3over3) og ikke b eller AD. Har kun koordinaterne til punkt A og D (6,-2) og (-3,1)


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Beregn AD ... det har I vel lært?


Skriv et svar til: Vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.